PPRM: o nouă abordare a sectorului agrar al țării

PPRM: o nouă abordare a sectorului agrar al țării

 După  Conferința de Constituire a Organizației de Fermieri a Partidului Popular din Republica Moldova, la Chişinău a avut loc o primă  întîlnire de lucru, la care au participat reprezentanţi ai tuturor  structurilor teritoriale. La şedinţa care a avut loc recent a participat Valeriu Cosarciuc, co-preşedinte al Partidului Popular. Fermierii  din cadrul formaţiunii au purces la realizarea  sarcinilor pe care şi le-au asumat, toate  acestea  constituind o nouă abordare a sectorului agrar. Este vorba despre materializarea unor soluţii  clare şi de acordarea de ajutor ţăranilor atunci cînd aceştia au nevoie de el. PPRM  nu va aştepta să ajungă la guvernare, ci va sprijini fermierii la modul real şi imediat.


Prin implicarea sa directă în agricultură   Partidul Popular se distinge în mod evident în raport cu  celalalte formaţiuni care nu fac altceva decît să promită, să elaboreze  politici şi să aştepte mult rîvnitul  timp al guvernării.  Desigur, pentru multe partide aceste timpuri nu vor veni niciodată,  iar   cetățenii din mediul rural rămîn doar cu  istorii de suucces bine povestite de liderii politici.


Partidul Popular  este unica formațiune din Republica Moldova care a înființat o Organizație a ferimerilor. Evenimentul a avut loc la 5 aprilie curent și a găzduit fermieri din toate localitățile rurale ale țării.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<