PPRM susține producătorii autohtoni

PPRM susține producătorii autohtoni

Echipa Partidului Popular din Republica Moldova a participat în cadrul campaniei inițiate de portalul de știri Agora, Fruit Challenge Moldova, susținînd astfel producătorii autohtoni.


PPRM a cumpărat fructe și legume  autohtone și le-a dăruti copiilor de la  Școala Intrernat din satul Bulboaca raionul Aneni Noi.


După cum menționează Alexandru Oleinic, Președintele PPRM, prin acest gest, s-a demonstrat încă o dată că Partidul Popular este alături de agricultori, de cetățenii simpli, care au nevoie de ajutor real, dar şi alături de copiii care merită mult mai multă atenţie.


Valeriu Cosarciuc, Prim-vicepreședintele PPRM, a salutat ințierea unei astfel de campanii, specificînd importanța oricărei susțineri și ajutor pentru producătorii autohtoni, care s-au pomenit într-o situație grea.


Echipa Partidului Popular din Republica Moldova, consideră sectorul agrar al țării ca fiind primordial pentru dezvoltarea economiei Republicii Moldova și susține ideea ca acest domeniu să fie declarat prin lege – prioritate națională.


IMG_1221IMG_1227IMG_1233IMG_1236

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<