PPRM protestează împotriva pomenilor electorale ale PLDM, PDM, PL, PCRM și PSRM și le dedică o caricatură

 PPRM protestează împotriva pomenilor electorale ale PLDM, PDM, PL, PCRM și PSRM și le dedică o caricatură

Cum am prevăzut noi cei din Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM), și în această campania electorală multe partide încearcă din nou să mituiască alegătorii cu tot felul de cadouri. Cu bani, cu covrigi, cu orez și ulei, ba chiar și cu geamuri termopan  sau tehnică modernă.


Așa cum ne arată al doilea raport de monitorizare a alegerilor, realizat de Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și  Corecte și Asociația Promo-LEX, partide ca PLDM, PDM, PL, PCRM și PSRM au împînzit țara cu agenți care încearcă să cumpere voturi.


Astfel, PLDM a oferit o masă de tenis școlii de sport din Soroca. De asemenea, reprezentanții formațiunii ar fi dat unei școli din Ialoveni o tablă interactivă, cu proiector și calculator. În același timp, Partidul Democrat ar fi oferit un prânz gratuit pentru 200 de persoane, cîte 6.000 de lei pentru 50 de persoane și pachete cu covrigi, biscuiți, hrișcă și ulei pentru 15 familii social-vulnerabile.


Nici liberalii nu s-au lăsat mai prejos și au oferit la 290 de persoane ghivece cu flori și cutii cu ciocolată, iar comuniștii ar fi pregătit o masă festivă și un concert pentru persoanele în etate din Basarabeasca. Socialiștii s-au întrecut și ei în pomeni electorale oferind suma de 5000 de lei pentru participanții la un concurs desfășurat la Căușeni.


PPRM protestează cu vehemență contra unor asemenea practici ilegale de campanie electorală și asigură pe competitorii noștri că la alegeri vor păți precum arată și caricatura pe care le-o oferim ca dedicație. 


Caricatura modificata

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<