Alexandru Oleinic: PPRM este un partid nou, care va aduce schimbarea și va construi O NOUĂ MOLDOVĂ!

Alexandru Oleinic: PPRM este un partid nou, care va aduce schimbarea și va construi O NOUĂ MOLDOVĂ!
 

Președintele Partidului Popular din Republica Moldova, Alexandru Oleinic  a fost aseară, invitatul Nataliei Morari, în cadrul emisiunii în direct Politica la postul de televiziune TV7.



Alexandru Oleinic a ținut să menționeze începuturile PPRM-ului “Partidul Popular din Republica Moldova este un partid nou, cu o echipă tânără, ambițioasă și profesionistă, care vrea  să aducă dezvoltarea și progresul în R. Moldova.



 În cadrul emisiunii s-a discutat  și despre pericolele acestei campanii, Alexandru Oleinic menționând că această guvernare folosește într-o manieră abuzivă resursele administrative iar în cosecință vom avea o campanie mult mai „urâtă”, decât cea din  anul 2009, menționând că “acum ca niciodată  oamenii de la țară au un mesaj agresiv față de cei de la guvernare.”



La întrebarea: de ce au nevoie cetățenii din R. Moldova? Președintele Partidului Popular din Republicii Moldova, a mărturisit că „în primul rând noi nu trebuie să inventăm nimic, noi trebuie să avem curaj și voință politică, cetățenii au nevoie de corectitudine.



 Echipa PPRM va susține și va opta pentru depolitizarea insituțiilor de stat din Republica Moldova și pentru ca   președintele de țară să fie  ales de popor.



Alexandru Oleinic a amintit că PPRM și-a ales mărul ca simbol electoral, iar prin aceasta își reconfirmă angajamentul de a aduce în satul moldovenesc prosperitatea și încrederea într-o viață mai bună.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<