PPRM salută rezultatul alegerilor din România și acuză duplicitatea PLDM

PPRM salută rezultatul alegerilor din România și acuză duplicitatea PLDM

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) salută schimbarea produsă la alegerile prezidențiale care au avut loc ieri în România și felicită poporul român pentru alegerea făcută. Succesul absolut surprinzător al unui candidat creditat de toate lumea cu șanse minime de a învinge în scrutinul de ieri din România, e o dovadă că poporul nu e mereu la mîna celor mari și că poate întoarce oricând calculele pe care aceștia și le fac.


PPRM consideră că alegerea făcută de poporul român reprezintă o schimbare care, alături de cea pe care a adus-o recent și alegerile din Ucraina, constituie un exemplu de urmat și pentru noi, cetățenii Republicii Moldova. E un exemplu că și în politica țării noastre este nevoie de oameni noi, de o echipă nouă, de viziuni clare și de un viitor garantat pentru acest popor.


PPRM amintește opiniei publice poziția pe care a exprimat-o încă de dinainte de alegerile din România conform căreia partidul nostru îi va susține pe acei candidați care dovedesc o atitudine onestă și respectuoasă față de Republica Moldova. Concetățenii noștri și-au exprimat destul de clar această viziune împărtășită și de noi prin votul masiv acordat ieri cîștigătorului Președinției României.


PPRM apreciază că prin campania pe care au dus-o unele partide de la noi pentru diverși candidați din România, acestea au arătat și lipsa de calitate a clasei noastre politice. Exemplu cel mai semnificativ l-a dat PLDM care prin domnul Vlad Filat l-a susținut pe Klaus Iohannis și prin domnul Iurie Leancă, premierul actual al Republicii Moldova, l-a susținut pe adversarul domnului Iohannis, Victor Ponta.


Cu multă speranță, Partidul Popular din Republica Moldova se adresează poporului nostru pentru a face și la noi o schimbare în bine asigurînd țării un viitor prosper.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<