Apelul PPRM: Au confiscat Moldova. E timpul să ne luăm țara înapoi!

 Apelul PPRM: Au confiscat Moldova. E timpul să ne luăm țara înapoi!

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) acuză puterea actuală, partidele aflate la guvernare, de utilizarea în folos propriu a tuturor resurselor țării, pentru a cumpăra voturile oamenilor. Dezmățul pe bani publici pe care-l practică actualii guvernanți pentru a se menține la putere a atins un nivel insuportabil.


Am asistat în această campanie electorală la cea mai mare fraudă din istoria ultimilor 23 de ani de cînd se țin alegeri în această țară. Au furat voturile încă dinainte ca oamenii să apuce să voteze.


După ce în 2013 PLDM împreună cu PCRM au instituit un prag electoral de 6%, nemaîntîlnit în nicio țară europeană și democratică, după ce au pus monopol pe aproape toate sursele de informare, începînd cu televiziunile, încercînd să ne dicteze și ce avem voie să gîndim și ce nu, în final, odată cu această campanie, și-au însușit în folos electoral și toate instituțiile de stat.


Aproape că nu mai există școală, spital, primărie, instituție de stat centrală sau raională care să nu fie folosită de partidele aflate la guvernare pentru a le face lor campanie, pentru a cumpăra oamenii și a le lua votul.


Se folosesc fără de precedent și ilegal datele personale ale cetățenilor pentru transmiterea unor scrisori personificate cu chemările de a vota concurenții electorali.


Numai politizarea excesivă a instituțiilor de stat a putut crea baza pentru așa o situație înjositoare.


Vedem cu toții cum aceste partide îi obligă pe funcționari să le facă campanie electorală. Funcționarii, oamenii plătiți din bugetul țării, din impozitele și taxele pe care le plătim cu toții, sînt șantajați și amenințați că-și pierd slujbele dacă nu le fac lor campanie.


Cred guvernanții noștri că oamenii nu văd sau nu aud despre toate aceste lucruri? Văd și aud, dar cei mai mulți tac pentru că le e frică să vorbească.


Stalin spunea odată că nu contează cine votează, ci contează doar cine numără voturile. Guvernanții noștri l-au depășit și pe Stalin. Nu se mai încurcă cu număratul voturilor ci le cumpără pur și simplu.


De aceea Partidul Popular, partidul Mărului face un apel, acum la sfîrșitul acestei campanii electorale, la toți cetățenii de bună credință a acestei țări să protesteze prin votul lor împotriva celor care le-au confiscat țara în folosul lor și le-au acaparat aproape toate resursele și viitorul.


Haideți, oameni buni, să ne luăm țara înapoi! Moldova nu-i a lor, a celor care ne guvernează vremelnic, ci a noastră a tuturor și a urmașilor urmașilor noștri!

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<