Organizaţia Teritorială Chişinău a ales delegaţii la Congresul V al PPRM

Organizaţia Teritorială Chişinău a ales delegaţii la Congresul V al PPRM

 Membrii Partidului Popular din Republica Moldova s-au întrunit în cadrul adunării organizaţiei teritoriale din capitala  ţării. La Chişinău activează cea mai numeroasă organizaţie, iar modul în care aceasta îşi orchestrează activitatea  poate servi drept model pentru colegii de formaţiune.

Adunarea de la Chişinău s-a desfăşurat într-un context politic, economic şi social care cere nu doar o implicare  constantă, dar şi soluţii bine formulate.

         Nina Talmaci, preşedintele OT  sectorul Centru Chişinău, a supus unei analize atente situaţia din municipiu, situaţie relevantă pentru Republică în întregime. „Calitatea noastră de cetăţean angajat politic, a spus doamna Talmaci, ne obligă să privim critic asupra acţiunilor formatului actual de guvernare. Deocamdată nu putem vorbi despre salarii decente, despre locuri de muncă pe potriva cererei, despre o bună organizare a  educaţiei sau a domeniului ocrotirii sănătăţii. Această stare de lucruri cere ne la noi, Partidul Popular, mai multă angajare, o mai bună mobilizare şi  rezultate  cît mai  bune în  alegerile din acest an electoral.”

      Participanţii la adunare au sprijinit criticile aduce de liderul organizaţii, oferind multe alte  dovezi de nedreaptă gestionare a treburilor în capitală şi în republică. S-a vorbit inclusiv despre acea problemă extrem de gravă generată de plecarea tinerilor din ţară, fenomen alimentat de  lipsa unei perspective clare pentru tineri, probleme de angajare în cîmpul muncii,  veniturile mici, imposibilitatea procurării unei locuinţe etc.

 

         În aceeaşi prioadă au avut loc şi adunările organizaţiilor teritoriale Orhei şi Soroca. Participanţii la cele trei întruniri au ales delegaţii la Congresul V al Partidului Popular care va avea loc în primăvara acestui an.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<