Alexandru Oleinic: ” PPRM îşi reconfirmă mesajul – Crede în Moldova ”

Alexandru Oleinic: ” PPRM îşi reconfirmă mesajul – Crede în Moldova ”

 Evoluţia  lucrurilor  în ultuma perioadă de timp scoate la vedere realitatea aşa cum este şi solicită  de la noi toţi  fie reformularea principiilor şi convingerilor cu care trăim şi activăm, fie  reconfirmarea opţiunilor prioritare. 

Am spus şi cu alte ocazii că noi toți suntem cetățenii acestei țări și suntem în drept să ne construim viitorul.

 Nu să ne plîngem că trăim rău și că suntem săraci, că în localitatea în care trăim nu avem drumuri, grădiniță, școală, asistenta medicala, că nu este cine să ne facă dreptate.   NOI suntem cei care ne decidem soarta, NOI decidem cum trebuie să trăim  în  satul nostru,in tara noastră si cine să ne conducă.

         Ponind de la aceste considerente, mă simt obligat sa   reiterez, că Partidul Popular îşi urmează cu fidelitate mesajul pe care l-a scris la loc de vedere:   CREDE în MOLDOVA!

Pentru că a CREDE în MOLDOVA  înseamnă a oferi copiilor noștri tot cei mai bun:  acces la studii  de calitate și pe gratis, prin bună educație să creștem generații de buni specialiști, oameni de o cultură și moralitate înaltă și cetățeni devotați Republicii Moldova.

De la dezvoltarea celor mici și mulți să ajungem la bunăstarea tuturor și la creștere economică stabilă. Prin susținerea producătorilor autohtoni și promovarea consumului de produse moldovenești să ne asigurăm o dezvoltare durabilă.

Pentru că a CREDE în MOLDOVA  înseamnă a respecta VOINȚA POPORULUI.

 PPRM rămîne încrezător că cetățenii și tinerii, care astăzi pleacă peste hotarele Republicii Moldova la studii de calitate și la muncă bine plătită,  vor  reveni la baștină pentru a schimba țăra lor și imaginea ei, și nu vor uita că aceasta este țara în care     s-au născut, au mers la școală și în care îi așteaptă părinții și buneii lor.

 

    PPRM isi exprima speranța, ca exercițiul electoral care se va desfășura sub semnul  corectitudinii şi legalităţii va fi un proces echitabil, liber si transparent pentru toți factorii electorali, va garanta eficienta reformelor atît de mult așteptate de cetățeni și va fortifica  încrederea în statul Republica Moldova.

 

 

 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<