Uniți să ”Credem în Moldova”

Uniți să ”Credem în Moldova”

 

Uniți să ”Credem în Moldova”

„Partidul Popular din Republica Moldova îndeamnă susținătorii săi să parrticipe la Adunarea ”Moldova Europeană” din 21 mai, deoarece acest eveniment este o acțiune de susținere necondiționată a cursului european al țării noastre. 

Din această perspectivă Adunarea ”Moldova Europeană” trebuie să devină o acțiune de consolidare și mobilizare a societății în procesul de aderare a țării la UE, de aliniere plenară a Republicii Moldova la standardele europene.  Mai mult, PPRM consideră că această acțiune trebuie să devină punctul de pornire a unei ample campanii de informare în baza unor exemple concrete despre beneficiile apropierii de Uniunea Europeană, despre ce va aduce aderarea pentru fiecare cetățean, localitate, comunitate, etc. Pentru atingerea acestor obiective Partidul Popular este gata să se implice plenar într-un asemenea exercițiu, deoarece în programele și strategiile PPRM valorile europene, dezvoltarea social-economică, implementarea programelor educaționale, culturale, etc conform standardelor occidentale  sunt obiective cheie.

Sloganul PPRM - ”Noi credem în Republica Moldova”, începând cu 21 mai, trebuie să devină sloganul fiecărui cetățean, indiferent de viziunile sale politice sau apartenență de partid,  pentru că a „CREDE în MOLDOVA”  înseamnă a respecta voința poporului, a oferi copiilor acces la studii gratuite, dar de calitate, înseamnă a crește, printr-o bună educație, generații de buni specialiști, oameni de o cultură și de o moralitate înaltă, cetățeni devotați Republicii Moldova.

În condițiile zilei de astăzi, când suntem supuși mai multor riscuri, inclusiv de securitate, provocate de agresiunea contra Ucrainei, unitatea națională devine una crucială pentru Republica Moldova, deoarece, într-o societate democratică, guvernările se mai schimbă, dar linia directorie de dezvoltare a țării trebuie să rămână una constantă și ireversibilă.

Deci, pe 21 mai ne dăm întâlnire în Piața Marii Adunări Naționale ca să demonstrăm tuturor, dar în primul rând, nouă, că ”CREDEM în MOLDOVA”.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<