Vizite de lucru în teritoriu

Vizite de lucru în teritoriu

În perioada lunii iunie 2013, membrii Biroului Permanent Central ai Partidului Popular din Republica Moldova, merg în vizite de lucru la Organizațiilor Teritoriale PPRM. În cadrul acestor vizite, se organizează întîlniri cu Consiliile Politice Teritoriale, cu membrii Birourilor Permanente Teritoriale, cu președinții Organizațiilor Primare, dar și cu alți membri de partid.


În timpul întîlnirilor se discută situația social-politică din țară,  îndeplinirea planului de acțiuni al Partidului Popular, mersul campaniei de colectare a semnăturilor Tu alegi președintele țării cît și alte probleme ce țin de activitatea internă a Organizațiilor Primare și Teritoriale.


Membrii Partidului Popular din Republica Modova consideră că Republica Moldova trece printr-o profundă criză social-economică și politică, care poate izola țara noastră de instituțiile europene și poate adînci sărăcia. Există în rîndul oamenilor o dezamăgire accentuată față de actuala guvernare, iar rolul PPRM este de a readuce încrederea cetățenilor într-o viață mai bună, să redăm speranța că lucrurile se pot schimba și la noi.


Prin campania Tu alegi președintele țării, Partidul Popular a făcut primul pas spre schimbarea atît de mult așteptată de cetățeni, fiindcă doar un președinte ales de popor poate fi cu adevărat un lider național,  garant al Consituției.


La finalul fiecărei întîlniri în teritoriu, membrii PPRM își doresc succes, menționînd că dacă toate acțiunile vor fi coordonate în mod eficient la nivel republican și local, se va demonstra cetățenilor că Partidul Popular din RM este acea formațiune capabilă să unească în jurul său toate forțele sănătoase din țară, pe toți acei care sînt îngrijorați cu adevărat de destinul țării. 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<