La Orhei a avut loc Conferința de constituire a Organizației Teritoriale PPRM.

La Orhei a avut loc Conferința de constituire a Organizației Teritoriale PPRM.

Partidul Popular din Republica Moldova, a organizat la Orhei Conferința de constituire a Organizației Teritoriale PPRM din acest raion. La eveniment a fost prezent Valeriu Cosarciuc, copreședinte al Partidului Popular, dar și mai mulți mebri ai BirouluiPremanent Central al formațiunii.


Membrii PPRM, aflați în sală, au dat apreciere acțiunilor întreprinse de partid atît pe parcursul anului precedent, cît și pe parcursul anului 2013, menționînd că activismul formațiunii și încrederea oamenilor, sînt factori importnați pentru succesul echipei.


Fiind votat în unanimitate, Victor Andrițchi, a devenit președinte al Organizației Teritoriale Orhei a Partidului Popular, fapt care i-a dat curaj să mobilizeze locuitorii din Orhei și să creeze o echipă puternică, cu oameni gospodari.


Totodată, Valeriu Cosarciuc a specificat că echipa de la Orhei trebuie să-și unească eforturile pentru a se consolida și pentru a-și aduce aportul la rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetățenii din acest raion. Astfel vor cîștiga încrederea oamenilor și vor promova o imagine pozitivă a întregii echipe a Partidului Popular din Republica Moldova.


Crearea unei noi Organizații Teritoriale, demonstrează că cetățenii țării, s-au dezamăgit în forțele democratice aflate la guvernare, în care au investit speranță și caută o altrenativă în care are putea avea încredere și care s-ar dovedi capabilă să le apere intersele, al cărei program ar putea scoate țara din criză și ei speră că Partidul Popular va deveni această alternativă.


getImage (1)getImage (4)getImage (5)getImage (6)getImage (11)getImage (15)getImage

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<