S-a constituit Organizația Teritorială Leova a Partidului Popular din Republica Moldova

S-a constituit Organizația Teritorială Leova a Partidului Popular din Republica Moldova

În raionul Leova a avut loc Conferința de Constituire a Organizației Teritoriale a Partidului Popular din  Republica Moldova. La eveniment au fost prezenți Alexandru Oleinic, Liderul Partidului Popular și mai mulți membri ai Biroului Permanent Central și al Consiliului Politic Național al formațiunii.


 Echipa PPRM din Leova s-a arătat motivată de acțiunile întreprinse pînă la moment de Partidul Popular,  unii membri prezenți în sală menționînd că activismul formațiunii și încrederea oamenilor, sînt factori importnați pentru succesul echipei, iar mobilizarea de care vor da dovadă membii PPRM este cel mai  importanrt lucru pentru atragerea persoanelor responsabile.


 Președintele ales al Organizației Teritoriale Leova,  Ion Pucalev a mulțumit colegilor de partid pentru  încrederea acordată specificînd că a venit în această formațiune fiind convins că aici va găsi o echipă de oameni gospodari, care împreună muncesc pentru același scop – crearea unor condiții mai bune pentru viața cetățenilor Republicii Moldova.


 Alexandru Oleinic, Liderul PPRM, a rămas plăcut surprins de echipa de la Leova – o echipă  de oameni care știu ce își doresc pentru viitorul copiilor și al țării și cel mai important știu care sînt căile de a ajunge la scopul propus. El le-a dorit membrilor din Leova să rămînă la fel de optimiști și încrezuți în forțele proprii, aceasta fiind singura cale de a ajunge la succes.


 Crearea unei noi Organizații Teritoriale, demonstrează că cetățenii țării, s-au dezamăgit în forțele


democratice aflate la guvernare, în care au investit speranță și caută o altrenativă în care are putea avea încredere și care s-ar dovedi capabilă să le apere intersele, al cărei program ar putea scoate țara din  criză și ei speră că Partidul Popular va deveni această alternativă.


 Amintim că pînă la moment Partidul Popular din Republica Moldova are create Organizații Teritoriale în 32 Unități Administrativ Teritoriale, iar echipe locale în peste 600 localități rurale din toată țara.


IMG_1913IMG_1914IMG_1944


Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<