Organizațiile Primare ale Partidului Popular din Republica Moldova își deleghează candidații pentru Conferințele Organizațiilor Teritoriale

Organizațiile Primare ale Partidului Popular din Republica Moldova își deleghează candidații pentru Conferințele Organizațiilor Teritoriale

În toată țara au început desfășurarea ședințelor Organizațiilor Primare ale Partidului Popular din Republica Moldova, conform Hotărîrii Biroului Permanent Central din 4 decembrie 2013.


Pe ordinea de zi se discută despre rezultatele obținute de către fiecare Organizație Primară pe parcursul anului 2013, modul de realizare a Planului de acțiuni pentru acest an și sarcinile pntru perioada imediat următoare.


În cadrul ședințelor participă conducerea Organizațiilor Teritoriale și membri ai Consiliului Politic Național, care împreună cu membrii locali, discută despre metodele de lucru în anul 2014 – an electoral și foarte important pentru întreaga echipă PPRM.


Tototdată, membrii Organizațiilor Primare își deleghează candidații pentru Conferințele Organizațiilor Teritoriale, care vor începe imediat ce se vor finaliza ședințele locale.


Membrii Partidului Popular, apreciază muncă din 2013 a echipei din care fac parte, menționînd că în anul care a venit trebuie să continuăm să fim mai aproape de cetățeni și prin acțiuni concrete să le cîștigăm încrederea. Noi trebuie să ne identificăm ca o forță căreia îi pasă de cetățenii acestei țări, cunoaștem problemele lor și avem soluțiile pentru rezolvare.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<