Au avut loc primele Conferințe ale Organizațiilor Teritoriale PPRM

Au avut loc primele  Conferințe ale Organizațiilor Teritoriale PPRM

Conform hotărîrii Consiliului Politic Național PPRM din 15 februarie 2014, Organizațiile Teritoriale ale formațiunii au început desfășurarea Conferințelor locale. Pe parcursul săptămînii trecute, s-au desfășurat Conferințele în Organizația Teritorială sectorul Centru Chișinău, raionul Cantemir, Hîncești și Glodeni.


Delegații la Conferințele Teritoriale au discutat cîteva chestiuni ncluse pe  ordinea de zi, printre care și aprobarea Planului Teritorial de acțiuni pentru anul 2014 și înaintarea delegaţilor la Congresul III Extraordinar al Partidului.


Fiecare Organizație Teritorială și-a întocmit un plan separat de acțiuni care ține de promovorea imaginii formațiunii în teritoriu, promovarea proiectelor în Organizațiile Primare, formarea tuturor structurilor de partid și mobilizarea cetățenilor.


Președinții Organizațiilor Teritoriale au prezentat în cadrul conferințelor un raport de lucru al Organizației pentru anul 2013, în care au punctat sarcinile care au fost puse în fața membrilor PPRM și  rezultatele care au reușit să le obțină. Liderii din teritoriu au mulțumit tuturor membrilor partidului pentru implicare  și pentru activismul de care au dat dovada pe parcursul anului trecut și au menționat importanța anului 2014, care va fi un an electoral și  determinant pentru afirmarea formațiunii. 


La conferințele Organizațiilor Teritoriale au fot prezenți membri ai Biroului Permanent Central, membri ai Consiliului Politic Național și conducerea Partidului Popular, care au apreciat  responsabilitatea delegeaților prezenți în sală, fiind siguri că în toate localitățile din țară, echipa Partidului Popular întrunește oameni gospodari și care doresc cu adevărat o schimbare spre bine în țara noastră.


Conducerea PPRM a menționat că  echipa Partidului Popular este în plin proces de consolidare.  Scopul activității oricărui partid este să ajungă la guvernare, pentru a-și putea realiza sarcinile incluse în program. Programul electoral, mesajul, politica partidului pe diferite domenii, ar monitoriza situația social politică și economică  și ar veni cu propuneri concrete pentru soluționarea problemelor  țării și al cetățenilor săi. PPRM este capabil să devină o ALTERNATIVĂ reală actualei guvernari.  


IMG_1464IMG_1468IMG_1467IMG_1482IMG_1488IMG_1498IMG_1509IMG_5103IMG_5119IMG_5130


IMG_7000IMG_7007IMG_7038

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<