În Organizațiile Teritoriale PPRM continuă desfășurarea Conferințelor

În Organizațiile Teritoriale PPRM continuă desfășurarea Conferințelor

Pe parcursul săptămînii trecute, încă trei Organizații Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova și-au desfășurat Confeințele locale, în cadrul cărora au fost aleși delegații pentru Congresul III Extraordinar al formațiunii. Astfel, membrii PPRM din raioanele Dubăsari, Criuleni și Anenii Noi, au discutat în cadrul Conferinței, Planul de acțiuni al Organizației pentru anul 2014, urmînd să se întărească în toate localitățile din țară, structurile de partid și să se promoveze o imagine pozitivă a formațiunii în rîndul cetățenilor.


La Conferințe au participat membri ai Consiliului Politic Național, membri ai Biroului Permanent Central și Alexandru Oleinic, Liderul PPRM, care a apreciat responsabilitatea delegeaților prezenți în sală, fiind sigur că în toate localitățile din țară, echipa Partidului Popular întrunește oameni gospodari și care doresc cu adevărat o schimbare spre bine în țara noastră. Alexandru Oleinic a menționat că echipa Partidului Popular este în plin proces de consolidare.  Scopul activității oricărui partid este să ajungă la guvernare, pentru a-și putea realiza sarcinile incluse în program.


Președinții Organizațiilor Teritoriale din aceste raioane, au prezentat în cadrul conferințelor un raport de activitate  pentru anul 2013, în care au punctat  şi sarcinile puse în fața membrilor PPRM și  rezultatele care au reușit să le obțină.  Liderii din teritoriu au mulțumit tuturor membrilor partidului pentru implicare  și pentru activismul de care au dat dovada pe parcursul anului trecut și au menționat importanța anului 2014, care va fi un an electoral și  determinant pentru afirmarea formațiunii. 


IMG_7240-1IMG_7327-1IMG_7347IMG_7377


 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<