Echipa PPRM a depus flori pentru Pace

Echipa PPRM a depus flori pentru Pace

Echipa Partidului Popular din Republica Moldova  a depus flori la plăcile comemorative și monumentele „Focul veșnic”, „Stela Eroilor Moldoveni” și „Maica îndurerată”  în semn de înaltă recunoştinţă  în faţa celor care au apărat pacea  lumii şi pacea  ţării noastre.


Fără trecut nu există viitor, iar noi trebuie să ținem minte atît evenimentele bune din istorie, cît și cele mai triste, așa cum a fost cel de-al Doilea Război Mondial. Totodată, trebuie să respectăm meoria clor care au luptat și nu mai sînt în viață.  Iar cel mai important este că toți împreună trebuie să depunem toate eforturile pentru a nu repeat greșelile trecutului și pentru a păstra cerul senin al păcii.


Toate echipele Organizațiilor Teritoriale ale PPRM au participat în raioanele republicii la mitingurile de comemorare și la depuneri de flori la momumentele ostașilor căzuți în luptă.


Prezenţa  membrilor PPRM în  acele locuri de  veşnică  cinstire şi înălţare reconfirmă   dorinţa de pace şi efortul comun  pentru  consolidarea încrederii între oameni şi între  ţări.   

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<