PPRM a depus lista de candidați pentru Parlament și își propune "să-i bată măr pe toți"

PPRM a depus lista de candidați pentru Parlament și își propune

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) a depus azi la CEC, în jurul orei 9.30, lista de candidați pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Pe primele două locuri se află președintele și prim-vicepreședintele partidului, Alexandru Oleinic și Valeriu Cosarciuc. Urmează în listă, prof.univ. Dumitru Sofroni, doctor habilitat în medicină, avocat Angela Cibotari, președintele Organizației de Femei a PPRM și Ian Lisnevschi, președintele Organizației de Tineret


După depunerea listei de candidați, președintele partidului, Alexandru Oleinic a dat o declarație presei în care și-a exprimat încrederea că PPRM va accede în Parlament, obiectivul fiind de a obține cel puțin 8% din voturi.


"Avem o listă de candidați reprezentativă pentru întreaga Moldovă, specialiști din cele mai diverse domenii, profesori, fermieri, medici, economiști, juriști.  Participăm pentru prima dată în alegeri, iar mesajul nostru este "GOSPODARI PENTRU MOLDOVA, BUNĂSTARE PENTRU POPOR!." a declarat Alexandru Oleinic care a dezvăluit faptul că simbolul electoral al PPRM este mărul. "În competiția electorală ne propunem să-i batem măr pe toți!" a mai declarat președintele PPRM.


CEC mere

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<