Valeriu Cosarciuc: Dacă vă pasă de acest popor, votaţi Mărul

Valeriu Cosarciuc: Dacă vă pasă de acest popor, votaţi Mărul

Marţi, 4 noiembrie, curent Valeriu Cosarciuc a fost invitatul dezbaterilor electorale desfăşurate de  postul de televiziune Jurnal TV, în cadrul electoralei parlamentare.


Valeriu Cosarciuc a venit cu un mesaj de salut către cetățenii cu care vorbeşte  destul  de frecvent în format direct, fără  intermedierea  televiziunilor sau a presei.  “Este cunoscut faptul că mărul a stat la începul vieții pe pamânt,  a spus  domul Cosarciuc,  iar acum mărul este  simbol care va veni să stea la începutul unei noi Moldove. Programul pentru o Nouă Moldova este elaborat împreună cu 30.000 de cetățeni cu care am identificat problemele și am trasat și soluțiile relevante.”


PPRM este formațiunea care pledează cu consecvenţă pentru o nouă Moldovă, o ţară în care cetățenii să se simtă protejați , să nu se vadă obligaţi  să plece peste hotare, să dezvoltăm afaceri la noi acasă, să oferim copiilor noștri un viitor mai bun, agricultură de perspectivă, competitivă, care este doar un factor ce poate aduce aceste schimbări, atât de necesare omului din Republica Moldova.


Despre măsuri propuse de către PPRM pentru stoparea economiei tenebre, Valeriu Cosarciuc a menționat că “Partidul Popular din Republica Moldova, va veni cu un set de soluții cu amprentă vizibilă, vom schița un sistem de creare a  mediului de afaceri, vom elabora mecanisme care ne vor oferi o ieșire liberă pe piețele din exterior.” În același context a fost menționat că formațiunea militează pentru salarii, pensii și indemnizații sociale calculate în baza valorii minimului de existență, o muncă bine plătită care ar duce la minimalizarea tradiției cu titlul “salariu în plic.”


Prim-vicepreședintele partidului a subliniat cîteva gânduri și despre “Marea reformă fiscală” pe care o propune PPRM amintind cîteva din măsurile pe care formațiunea dorește să le implementeze: introducerea impozitului unic pe venit de 10%, impozit Zero pe profitul reinvestit, scutirea de impozit pe profit pe 3 ani pentru întreprinderile nou înființate care creează minim 5 locuri de muncă.


 “Dorim ca în această țară sa fie legea în capul mesei, dorim să punem capăt guvernării bazate pe interese, dorim ca cei care trăiesc aici, acasă, să aibă posibilități reale de a face unele invesții, să-și facă o familie în care ar domina armonia, să nască un copil, care va deveni viitorul R.Moldova.” a afirmat Valeriu Cosarciuc, în cadrul aceleiași emisiunii.


Programul Electoral al formațiunii, este un program  care va stimula locurile de munca, prin dezvoltarea agriculturii, prin deschiderea afacerilor în industia de procesare, crearea infrastructurii, nu doar în orașe, ci și în spațiul rural.


PPRM este acel partid care se angajează să aducă schimbarea, prin promovarea adevăratelor valori, prin promovarea unei politici fiscale clare și corecte. Stabilitatea va fi un atuu pentru cei care doresc să investească în R.Moldova. Este acel partid care va susține tinerii, aici pot fi pomenite cele 1000 burse oferite anual pentru studii peste hotare.


“PPRM este partidul Mărului. Mărul care e un simbol puternic, un simbol al Sănătății, al Muncii și al Bunăstării, Vă îndemnăm să veniți la vot și să alegeți Mărul, dacă vă pasă de acest popor!” a spus în finalul dezbaterilor Prim-vicepreședintele Partidului Popular.


 cosarciuc 1
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<