Partidul Popular cheamă cetățenii Republicii Moldova să voteze pentru schimbarea radicală a clasei politice.

Partidul Popular cheamă cetățenii Republicii Moldova să voteze pentru schimbarea radicală a clasei politice.

Partidul Popular este profund îngrijorat de mișcările care se produc în politica moldovenească, de situaţia din economia națională și starea de incertitudine a societății. Republica Moldova și cetățenii săi din nou sunt puși în fața dilemei – încotro mergem? și care sunt prioritățile noastre de dezvoltare?
Constatăm, că toate acțiunile ultimelor guverne, care și-au asumat angajamentul pro-european al țării noastre, în perioada de după 30 noiembrie 2014 au compromise definitiv acest angajament. Și mai grav, acțiunile și declarațiile guvernanților din ultima perioadă de timp denotă existența unor planuri și scheme periculoase pentru viitorul statului Republica Moldova, ca stat independent, neutru și unitar.
Sensibilizăm că Republica Moldova este în prag de faliment – iar cei care au adus țara noastră într-o asemenea situație, de facto, sunt aceiași lideri și aceleași partide, care s-au perindat la guvernare în Republica Moldova de după independență pînă în prezent, în unele cazuri numai schimbîndu-şi denumirile sau partidele.
Ei sunt cei care au lichidat întreprinderi și au lăsat fără locuri de muncă sute de mii de cetățeni, care au fost impuși să plece la muncă peste hotarele țării.
Ei sunt cei care au distrus economia națională și sectorul agricol, prin mimarea reformelor și prin strangularea mediului de afaceri;
Ei sunt cei care au condamnat cetățenii la sărăcie și i-au lipsit de servicii medicale de calitate, de şcoli, biblioteci, case de cultură, prin majorări de impozite, tarife și prețuri, pe cînd salariile și pensile au ramas la acelaşi nivel;
Ei sînt cei care ţin peste un milion de oameni peste hotare, pentru ca aceştea să trimită anual peste 2 mlrd EURO, ca ei să aibă ce fura;
Ei sînt cei care nu garantează nici un viitor copiilor noştri şi ei continuă să plece din ţară cîte 30 mii de tineri anual.
Societatea nu mai dorește să tolereze o guvernare iresponsabilă și coruptă! O guvernare, care doar compromite imaginea țării noastre ca stat democratic și care a uzurpat instituțiile statutului și puterea în Republica Moldova. Cetățenii doresc să le fie auzită opinia și să li se ofere dreptul de a-și alege conducătorii prinvot direct și transparent.
Actuala guvernare a ratat ultima sa șansă. Cetățenii vor decide schimbarea definitivă şi cardinală  a clasei politice.
Stimați cetățeni. În acest scrutin electoral avem o UNICĂ ȘANSĂ de a schimba viața noastră spre bine. De a scăpa de guvernarea care ne fură și ne dezbină pe criterii politice și etnice. Avem O UNICĂ ȘANSĂ, de a alege noi oameni gospodari, noi politicieni, o nouă clasă politică. Votul fiecăruia este decisiv pentru viitorul european al Republicii Moldova, pentru o Nouă Moldovă.
Partidul Popular vă îndeamnă să nu cădeți pradă promisiunilor celora care ne-au adus la dezastru și sărăcie, celora care ne-au trimis copiii peste hotarele țării la muncă, celora care ne-au divizat și ne compromit demnitatea națională.  AJUNGE!
A venit timpul unei noi guvernări, pe care NOI o vom alege.
Partidul Popular este pentru O MOLDOVĂ și O CAPITALĂ EUROPEANĂ!
Pentruun Primar și o Primărie pentru cetățeni și pentru soluţionarea problemelor lor.
Aveți încredere în echipa Partidului Popular. Votați Mărul!

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<