Partidul Popular din Republica Moldova a lansat proiectul: „De la gospodari pentru gospodari”

Partidul Popular din Republica Moldova a lansat proiectul: „De la gospodari pentru gospodari”
Partidul Popular din Republica Moldova a inițiat în satul Visoca, raionul Soroca proiectul pilot: “De la gospodari pentru gospodari”.

Acest proiect reprezintă o inițiativă a Organizațiilor Teritoriale PPRM, prin care au fost colectate donații din partea membrilor formațiunii, care ulteriopr vor fi oferite, pe bază de concurs, Organizațiilor Primare, pentru o acțiune desfăşurată în localitățile rurale.

Astfel, Organizațiile Primare PPRM vor avea posibilitatea să aplice la concurs, prin completarea unui formular de participare în care va fi descrisă o  problemă  cu care se confruntă  locuitorii localităţii, care se dorește a fi soluționată și modalitățile de soluționare a ei. Totodată, bugetul proiectului nu trebuie să depășească suma de 5000 lei. În urma examinării formularelor și a activității Organizațiilor Primare, se vor selecta 32 localități rurale din întreaga țară, care vor primi banii pentru implementarea proiectului.

Dat fiind faptul că Organizația Primară Visoca a PPRM a fost pînă la moment una din cele mai active structuri primare, s-a decis ca primul proiect să fie implementat anume acolo, prin construcția unei stații de autobuse.

Locuitorii satului Visoca s-au arătat mulțumiți față de o astfel de iniţiativa menționînd că au încredere în cei care fac lucruri cu adevărat reale și necesare pentru sat, nu doar promisiuni care nu se îndeplinesc.

În urma implementării cu succes a proiectului pilot, va fi anunțat concursul care va solicita implicarea tuturor Organizațiilor primare PPRM din țară.
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<