Studenții PPRM în ajutor la bunica Marfa

Studenții PPRM în ajutor la bunica Marfa

Organizația de Studenți a Partidului Popular din Republica Moldova a ajuns în satul Puhoi, raionul Ialoveni, unde au ajutat-o pe bunica Marfa, în cadrul proiectului “Suntem alături de voi”.


După cum menționează tinerii, acest proiect este promovat atît de frecvent, deoarece în țară trăiesc foarte mulți bătrîni care au rămas singuri și au nevoie de o mînă  de ajutor, iar tinerii PPRM își doresc să ajungă în fiecare casă, unde se simte nevoia de a fi prezenți.


Și de această dată, studenții PPRM au fost primiți cu căldură din partea gazdei, dar mai ales cu mare nerăbdare, deoarece, după cum a menționat bătrîna, iarna deja bate în prag, iar din cauza neputinței, la ea în ogradă încă mai stăteau frunzele nemăturate și grădina nesăpată. Astfel, tinerii imediat s-au apucat de treabă și pînă la sfîrșitul zilei, au pregătit ograda bunicăi de venirea iernii: au cărat lemnele, au făcut ordine în cămară, au săpat grădina și au măturat ograda. Însă înainte de a pleca, bătrîna s-a cam întristat că rămîne din nou singură, de aceea tinerii i-au spus că vor veni în vizită.


Tinerii care promovează acest proiect au promis că ei vor continua să meargă în ajutorul bătrînilor și se vor strădui să fie alături de toți cei care au nevoie de ei.


OOOOOOOOO


 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<