Campania PPRM “Un dar naște un zîmbet” la a V- a ediție

Campania PPRM “Un dar naște un zîmbet”  la a V- a ediție

Jucării, hăinuțe, mesaje și  multe zîmbete au fost aduse în dar  de oameni cu suflet mare, pentru cei mai triști ca noi.  Organizația de Tineret a Partidului Popular a dat startul unei noi ediții a Campaniei Umanitare “Un  dar naște  un zîmbet ” în Scuarul Teatrului de Operă și Balet.


Duminică, 17 noiembrie curent, tinerii PPRM au organizat un mic concert pentru a crea atmosferă de sărbătoare. Copiii au primit baloane, iar doritorii au fost  colorați. Indiferenți nu au rămas nici trecătorii. Aceștia au avut ocazia să transmită un mesaj copiilor de la  internat. Un grup de turiști italieni au susținut ideea  și  chiar au dansat o  horă alături de membrii Organizației PPRM. 


În scurt timp, cutia  cu  cadouri a fost arhiplină, iar numărul doritorilor de a aduce  zimbetul pe  fața celor mai nevoiași a crescut  considerabil.


Ian Lisnevschi,  Președintele Organizației de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a remarcat că de fiecare dată campania în cauză e susținută de un număr mai mare de  cetățeni, copiii de la Gimnaziul Internat nr 2 din Chișinău  se simt  mai siguri pe ei,  iar gîndul că nu sunt singuri  îi face  mai puternici.


Reamintim că Campania  Umanitară Un dar naște  un zîmbet se află la cea de a 5-a ediție.  Cortul umanitar va fi amplasat în fiecare duminică între orele 1200 și 1400, în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Iar în ajunul sărbătorilor de  iarnă toate fondurile colectate vor fi aduse  în dar copiilor de la Gimnaziul Internat nr 2 din Chișinău, în cadrul unui  concert de caritate.


IMG_8080IMG_8106IMG_8119IMG_8139IMG_8117


 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<