Acțiunea PPRM Sîntem alături de voi devine tot mai solicitată

Acțiunea PPRM Sîntem alături de voi devine tot mai solicitată

Organizația de Studenți a Partidului Popular din Republica Moldova continuă proiectul Sîntem alături de voi, venind în ajutor cetățenilor  care au nevoie de acesta. Dacă pînă la moment tinerii au mers în vizită doar la bătrîneii din satele Moldovei pe care i-au ajutat la treburile casei, de această dată, echipa PPRM a vizitat-o pe o  femeie din comuna Nimoreni, raionul Ialoveni, mama a doi copii micuți. 


Din motiv că grija pentru copii îi ia prea mult timp, iar soțul este plecat peste hotare pentru a cîștiga un ban pentru familie, doamnei Victoria din Nimoreni nu-i ajunge timp să se ocupe și cu treburile de pe lîngă casă, mai ales în preajma iernii. Astfel, tinerii PPRM au tăiat lemnele pentru iarnă, au măturat ograda, au strîns iarba uscată din grădidă și au măturat curtea. 


Înainte de a pleca, Victoria le-a mulțumit studenților pentru ajutor, menționînd că este prima dată cînd cineva străin vine să o ajute fără a cere o recompensă în schimb, ceea ce a uimit-o destul de mult. Ea a dorit tinerilor să rămînă mereu tot atît de optimiști și buni la suflet.


Igor Rascazov, președintele Organizației de Studenți  PPRM a declarat că acest proiect este util în societate, iar oamenii apreciază munca pe care tinerii o depun, de aceea Sîntem alături de voi va continua pentru toți cei care au nevoie de ajutor.


OOOOOOO

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<