Tot mai mulți oameni se alătură proiectului PPRM „Un dar naște un zîmbet”

Tot mai mulți oameni se alătură proiectului PPRM „Un dar naște un zîmbet”

După lansarea celei dea 5-a ediții a proiectului „Un dar naște un zîmbet”, tot mai mulți cetățeni s-au alăturat echipei PPRM, dăruind jucării, hăinuțe și încălțăminte copiilor orfani. Astfel, duminica aceasta, echipa de tineret PPRM a instalat din nou cortul umanitar în centrul capitalei. Înarmați cu zîmebete și voie bună, tinerii au dansat, au desenat împreună cu copiii și au creat atmosferă de sărbătoare. Tot mai multe persoane se apropiau de boxa PPRM și o umpleau cu diferite cadouri pentru cei mai mici. Unii trecători care nu știau despre acțiune au promis că vor veni și ei cu daruri neapărat.


Ian Lisnevschi, președintele Organizațiie de Tineret PPRM, a menționat că echipa sa va extinde acest proeict în toate raioanele țării, unde la fel se vor colecta bunuri pentru copiii de la orfelinate. „Considerăm că o astfel de acțiune civică este foarte importantă pentru toți cetățenii Republicii Moldova, deoarece doar astfel putem să ne identificăm ca oameni cu sufletul mare, cărora le pasă de cei care trăiesc lăngă noi dar nu sînt tot atît de fericiți”, a spus liderul tinerilor.


Oamenii care au adus cadouri pentru copii au specificat că astfel de acțiuni sînt binevenite pentru întreaga societate, nu doar pentru copiii care vor beneficia de pe urma acesteia, deoarece astfel noi ne mobilizăm și devenim mai uniți pentru o cauză nobilă.


Reamintim că Campania  Umanitară Un dar naște  un zîmbet se află la cea de a 5-a ediție.  Cortul umanitar va fi amplasat în fiecare duminică între orele 1200 și 1400, în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Iar în ajunul sărbătorilor de  iarnă toate fondurile colectate vor fi aduse  în dar copiilor de la Gimnaziul Internat nr 2 din Chișinău, în cadrul unui  concert de caritate. Doritorii de a aduce cadouri pentru copii, de asemenea se pot apropia la sediul PPRM, str. Columna 106 B.


IMG_1196IMG_1203


IMG_1206IMG_1208

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<