Biroul Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova a hotărît convocarea Consiliului Politic Național

Biroul Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova a hotărît convocarea Consiliului Politic Național

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova s-au întrunit în ședință și au discutat cîteva subiecte, printre care și convocarea Consiliului Politic Național. Astfel, s-a hotărît ca ședința Consiliului să aibă loc la data de 7 decembrie curent, iar pe ordinea de zi să se discute despre îndeplinirea Planului de acțiuni PPRM și rezultatele activităţii Organizațiilor Primare și Teritoriale pe parcursul anului 2013.


Totodată, la ședința Biroului Permanent  s-a discutat despre realizarea proiectului Legea și PPRM – o putere unică, care constă în acordarea consultațiilor juridice gratuite tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care au nevoie de aceste servicii. Membrii Biroului au apreciat activitatea echipei responsabile de implementarea acestui proiect, specificînd că anume prin așa acțiuni PPRM se evidențiază ca o formațiune căreia îi pasă de cetățenii țării.


În aceeași ordine de idei, s-a apreciat și editarea buletinului informativ al Partidului Popular – Gazeta Poporului, care are drept scop informarea oamenilor despre toate deciziile formațiunii, despre fiecare pas pe care îl face acesată echipă. Prin intermediul acestei publicații PPRM dorește ca fiecare dintre membrii partidului să ne cunoască gîndurile, proiectele și chiar să ne cunoaștem mai bine unii pe alții. Să vorbim despre problemele pe care le avem și să decidem împreună cum să le soluționăm.


Astfel, membrii Biroului Permanent Central PPRM au apreciat munca depusă de întreaga echipă pînă la moment, fiind convinși că responsabilitatea și profesionalismul membrilor de partid ne va aduce succesul.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh