A avut loc Consiliul Politic Național al Partidului Popular din Republica Moldova

A avut loc Consiliul Politic Național al Partidului Popular din Republica Moldova

Conform Hotărîrii Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova, la 7 decembrie curent, a fost convocat Consiliul Politic  Național al formațiunii.


Pe ordinea de zi a ședinței au fost incluse două subiecte, ce țin de modul de realizare a Planului de acțiuni pentru anul 2013 și sarcinile PPRM pentru etapa următoare, plus unele  chestiuni organizatorice de ordin intern.


Astfel, în raportul prezentat, Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular, a menționat că făcînd o restrospectivă  a parcursului nostru în aceste 10 luni, putem spune că, datorită eforturilor activului de partid din teritoriu, colegilor din centru, membrilor  Consiliului Politic Naţional,  majoritatea obiectivelor  stabilite şi asumate  au fost îndeplinite.


„Eforturile noastre, a spus Alexandru Oleinic,  au fost concentrate asupra apropierii noastre faţă de alegător, prin desfăşurarea mai multor acţiuni atît la nivel local, cît şi central.


Este clar, a fost un an anevoios pentru noi, pentru realizarea sarcinilor preconizate, dar noi am demonstart că sîntem capabili, ca într-un timp foarte scurt, să ne mobilizăm și să demonstrăm tuturor, că angaamentul și ambiția noastră de a deveni o forță cu adevărat populară, capabilă să devină o alternativă actualei guvernări, zi cu zi se materializează.


În aceeași ordine de idei, Valeriu Cosarciuc, Copreședintele PPRM a specificat că Anul 2014 este unul foarte responsabil pentru noi și echipa PPRM își propune să facă mult mai mult decît în 2013, deoarece avem potențial și ne dorim cu adevărat o schimbare. „Noi trebuie să le spunem oamenilor că sîntem mai buni și trebuie să demonstrăm prin lucruri concerte că aceasta este adevărat, ” a declarat Valeriu Cosarciuc.


În discursul său, Vasile Guțu, Copreședintele Partidului Popular, a menționat că „echipa PPRM a făcut lucruri mari într-un timp relativ scurt, dar pentru a obține succesul trebuie să continuăm această muncă zi de zi, să ne promovăm echipa și să demonstrăm că sîntem puternici.”


Mai mulți membri ai Consiliului Politic, în discursurile lor, au apreciat rezultatele obținute în anul 2013, menționînd totodată că anul 2014 este foarte important pentru echipa Partidului Popular – un an în care trebuie să fim mai aproape de cetățeni și prin acțiuni concrete să le cîștigăm încrederea. Noi trebuie să ne identificăm ca o forță căreia îi pasă de cetățenii acestei țări, cunoaștem problemele lor și avem soluțiile pentru rezolvare.


În încheiere, Alexandru Oleinic a mulțumit întregii echipe pentru implcare, menționînd că ne așteaptă o muncă enormă dar  mult depinde de fiecare din noi, de conștientizarea importanței muncii pe care o avem de depus.


„Dacă ne vom organiza și mobiliza cum trebuie – succesul va veni inevitabil,” a concluzionat liderul Partidului Popular.


1486781_618492794875551_1110491737_n

1466296_618492788208885_2046801215_n (1)


 
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<