A avut loc prima ședință a Biroului Permanent Central PPRM din 2014

A avut loc prima ședință a  Biroului Permanent Central PPRM din 2014

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova s-au întrunit în ședință pentru a discuta cîteva subiecte, printre care și convocarea Consiliului Politic Național.


Totodată, în cadrul ședinței s-a discutat despre proiectul Planului de acțiuni al PPRM pentru anul 2014, care urmează să fie discutat și aprobat la Consiliul Politic Național. În aceeași ordine de idei, membrii Biroului Permanent Central au aprobat Planul de activitate al Consiliului Politic Național și al Biroului Permanent Central pntru trimestrul I al anului 2014. În cadrul acestui Plan de acțiuni se reflectă activitatea structurilor PPRM, care au ca scop primordial promovarea imaginii formațiunii și consolidarea continuă a echipei Partidului Popular.


În același sens, Biroul Permanent Central a aprobat atît agenda Seminarelor de lucru a Președinților și Secretarilor executivi ai Organizațiilor Teritoriale, cît și agenda acțiunilor organizatorice a PPRM în perioada imediat următoare.


Astfel, membrii Biroului Permanent Central PPRM și-au început activitatea în noul an cu entuziasm, fiind convinși că responsabilitatea și profesionalismul membrilor de partid ne va aduce succesul.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<