La Bălți, a avut loc primul Consiliu Politic al Organizației Teritoriale a PPRM, Bălți

La Bălți, a avut loc primul Consiliu Politic al Organizației Teritoriale a PPRM, Bălți

La 24 ianuarie curent, la Bălți, a avut loc primul Consiliu Politic al Organizației Teritoriale a Partidului Popular, Bălți.


Principalele subiecte discutate pe ordinea de zi a ședinței au fost raportul de activitate pentru anul 2012, planul de acțiuni pentru anul 2013 și primirea noilor membri în rîndul Consiliului Politic.


Iurie Prisăcari, președintele Organizației Teritoriale Bălți a Partidului Popular din Republica Moldova a menționat că la etapa actuală este cel mai important să ne consolidăm echipa, prin atragerea persoanelor responsabile și competente.


Astfel, în urma discuțiilor, membrii Consiliului Politic au votat unanim planul de acțiuni. A doua chestiune de pe ordinea de zi a fost primirea noilor membri în Consiliu Politic. După diferite propuneri , în rîndurile membrilor au fost acceptate 3 persoane: Grecu Gheorghe, Sîrbu Elena și Donțu Ion.


În cadrul ședinței Consiliului Politic s-au discutat și alte întrebări ce țin de problemele organizatorice, fiecare din cei prezenți venind cu idei de soluționare a acestora.


La șednița au participat copreședintele Partidului Popular, Guțu Vasile și Președintele Organizației de Tineret, Lisnevschi Ian.


Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<