Tinerii populari în vizită la Rezina

Tinerii populari în vizită la Rezina

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova au mers în vizită la cîteva familii anevoiașe din raionul Rezina, repartizîndu-le mai multe bunuri materiale. Aceste familii fac parte din categoria social vulnerabile și își duc cu greu viața de zi cu zi.


În astfel de situație, la moment, se găsesc foarte mulți cetățeni ai Republicii Moldova, iar politica socială promovată de stat nu oferă susținere. Acest fapt a fost menționat de însăși familiile vizitate de PPRM, specificînd cu lacrimi în ochi că orice ajutor pentru ei este binevenit, mai ales în situația cînd nu găsesc nici o susținere din partea statului.


În această situație, Partidul Popular din Republica Moldova pledează pentru garantarea principiului echității sociale promovînd soluții durabile așa cum ar fi: valoarea minimului de existenţă să constituie baza de calcul a oricăror  plăţi sociale: salarii, pensii şi indemnizaţii sociale; majorarea alocaţiilor sociale şi a indemnizaţiilor pentru familiile cu copii mici; stimulente financiare pentru familiile tinere şi familiile cu mulţi copii, protecţia acestora în faţa oricăror ameninţări şi riscuri sociale.


Partidul Popular îşi propune să reprezinte masiv populaţia şi să apere interesele tuturor cetăţenilor — indiferent de originea etnică, de limbă, religie, sex, de situaţia materială sau provenienţa socială.


Această vizită în raionul Rezina face parte din proiectul Ajută-ți apropiatul, lansat de către Partidul Popular din Republica Moldova, care va continua pe întreg teritoriul țării.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<