Membri și simpatizanți PPRM la întîlniri cu conducerea partidului

Membri și simpatizanți PPRM la întîlniri cu conducerea partidului

Valeriu Cosarciuc, Prim-Vicepreședintele Partidului Popular din Republica Moldova s-a întîlnit în cadrul unei vizite  de lucru, cu membrii și simpatizanții formațiunii din două localități ale raionului Ialoveni. În cadrul dicuției  au fost  analizate rezultatele Congresului III, care s-a desfășurat în luna mai curent și realizările pe care le-a înregistrat pînă acum formațiunea. Mai mulți membri  ai PPRM s-au pronunţat  asupra necesităţii de a fi  cît mai uniţi. Doar o forţă bine consolidată este  capabilă să mobilizeze cetățenii,  să materializeze   angajamentele schiţate în program. Perioada preelectorală  este timpul în are sîntem datori să  demonstrăm tuturor ca avem capacităţi suficiente şi că orice sarcină este  pe puterile noastre.


 Totodată, Valeriu Cosarciuc a menționat că Partidul Popular va pleda cu consecvenţă pentru O NOUĂ MOLDOVĂ,  o ţară în care cetățenii să se simtă protejați și să nu   se vadă obligaţi  să plece peste hotare.


În același context, s-a discutat și despre planul de acțiuni în perioada imediat următoare, acțiuni care trebuie să ne identifice ca o forță capabilă de a guverna țara și de a aduce schimbarea atît de mult așteptată de cetățenii țării. Membrii prezenți la întîlnire și-au exprimat încrederea în conducere, declarîndu-se deschiși și optimiști pentru a  acționa în numele succesului comun.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<