Organizația Teritorială Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova are o nouă conducere

Organizația Teritorială Ungheni a Partidului  Popular din Republica Moldova are o nouă conducere

La 22 iunie curent, membrii Consiliului Politic al Organizației Teritoriale Ungheni PPRM s-au întrunit în ședință. Principalul subiect pe ordinea de zi l-a constituit realegerea organului de conducere a organizației. Astfel, cu unanimitate de voturi, în funcția de Președinte al Organizației Teritoriale Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova a fost ales  Artiom Musteață. Un tînăr cu o activitate și experiență politică bogată, care  a decis să revină în viața politică după o pauză de 2 ani. Motivul principal al revenirii sale este situația din țară și din raionul natal.


După cum menționează Artiom Musteață, a ales anume această formațiune, deoarece crede în potențialul pe care îl are echipa, crede în oamenii care fac parte din această echipă. Sarcina principală pusa de noul președinte a fost implicarea serioasă în campania electorală din acest an, care va constitui un examen pentru toate forțele politice din țară.


La ședința Consiliului din Ungheni a participat Alexandru Luncari, Secretarul General al Partidului Popular din Republica Moldova, care a felicitat noul președinte ales și i-a dorit succes în activitate, menționînd că este încrezut în rezultatele pe care le va avea echipa din acest raion.


Totodată, în cadrul ședinței Consiliului,  s-a discutat despre activitatea Organizației Teritoriale Ungheni pînă la moment și planul de acțiuni pentru perioada imediat următoare.


 


 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<