Organizația Teritorială de Femei Ialoveni și-a reales conducerea

Organizația Teritorială de Femei Ialoveni și-a reales conducerea

Sîmbătă, 26 iulie curent, la Ialoveni, a avut loc Conferința Organizației Teritoriale de Femei a Partidului Popular din Republica Moldova. În cadrul întrunirii s-au discutat mai multe subiecte, dar sarcina primordială de pe ordinea de zi a fost realegerea conducerii Organizției.


Astfel, fiind propusă  ca Președinte a Organziației Teritoriale de Femei, Ialoveni, Natalia Eremia, a fost alesă cu unanimitate de voturi în această funcție.


Fiind prezent la eveniment, Mihai Camerzan, membrul Biroului Permanent Central al formațiunii, a felicitat noua președintă, dorindu-i inspirație și curaj în activitatea politică.


Mihai Camerzan a accentuat încă o dată importanța majoră pe care o are femeia în domeniul politic, menționînd că anume femeile, îndeplinind rol de mamă, soție, fiică și cunoscînd problemele cu care se confruntă familiile,  trebuie promovate în funcțiile cheie ale statului. Partidul Popular  promovează cu insistență egalitatea de gen și valorile familiale. Aceasta este demonstrat atît prin Programul Pentru o nouă Moldovă, cît și prin acțiunile concrete pe care le întreprinde formațiunea.


Totodată, Nina Talmaci, vicepreședintele Organizațiie de Femei Naționale, a încurajat femeile din raionul Ialoveni să se implice cît mai mult în activități sociale și în domeniul politic, deoarece de multe ori anume femeia poate să propună soluții strategige pentru problemele societății.


Gheorghe Buzdugan, președintele Organizației Teritoriale Ialoveni și-a exprimat încrederea, în cadrul conferinței, că Oragnizația de Femei va deveni mult mai activă, se va implica în toate proiectele promovate de PPRM și împreună vor atinge succesul.


La final, Natalia Eremia, a mulțumit celor prezenți pentru susținere, menționînd că își va depune toate eforturile pentru a consolida Organizația de Femei din Ialoveni, pentru a mobiliza cîți mai mulți oameni să se implice în activitatea Partidului Popular și pentru a promova o imagine bună a formațiunii.


IMG_2434IMG_2451IMG_2445IMG_2462

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<