Membrii PPRM din raionul Cantemir informează cetățenii despre Programul Electoral

Membrii PPRM din raionul Cantemir informează cetățenii despre Programul Electoral
Echipa mobilă a Partidului Popular din Republica Moldova continuă ampla informare a cetățenilor țării despre Programul Electoral al formațiunii.

Membrii PPRM din raionul Cantemir au mers din casă în casă vorbind cu cetățenii oferindu-le ziare, calendare și programul Pentru o Nouă Moldovă.

În dialog cu cetățenii, membrii echipei mobile subliniază atât importanța pe care PPRM o acordă agriculturii și satului molodvenesc, prin stimularea activităților economice eficiente dintre care pot fi enumerate:

-          compensarea ratei dobînzii la creditele contractate de către țărani;

-          crearea rețelei de Bănci Țărănești;

-          crearea Fondului de Granturi a creditului Agricol.

Dar țin și să amintească fiecărui cetățean că simbolul partidului este mărul, “Mărul” care va aduce prosperitate, bunăstare și belșug.

Dumitru Pasat, Președintele Organizației Teritoriale Cantemir a Partidului Popular din Republica Moldova, a declarat că locuitorii din raion sunt în mare parte familiarizați cu Programul Electoral și ascultă cu interes informația “toți spun că își doresc o schimbare reală în țară, îsi doresc un viitor rodnic la ei în țară, un viitor cu oameni noi la conducere! ”

În același context Dumitru Pasat a îndemnat fiecare cetățean să meargă la vot: “Dacă dorești o schimbare în favoare țării, votează PPRM!”

_DSC0055 _DSC0059 _DSC0062 2 _DSC0053 _DSC0050 _DSC0051

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<