Serata dedicată îndrăgostiţilor de la Cupcini, susținută de Partidul Popular din Republica Moldova.

Serata dedicată îndrăgostiţilor de la Cupcini, susținută de Partidul Popular din Republica Moldova.

De Ziua Îndrăgostiților, Liceul Teoretic “Sofia Kovalevskaia” în colaborare cu OT PPRM Cupcini, raionul Edineț a organizat o adevărată seară de poveste cu genericul “Misterele iubirii”. Elevii claselor IX –XII au fost invitaţi să participle la diverse concursuri organizate, prin intermediul cărora perechile participante și-au arătat dragostea unuia față de celălalt. Desigur, la sărbătoare nu au lipsit cîntecele și dansurile pregătite cu destulă măestrie de elevii liceului.


Prezent la eveniment Ian Lisnevschi, Președintele Organizației de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a menționat că acest concurs încă odată a dat dovadă că noi avem în țară tineri talentați, care trebuie să fie susținuți. Identificarea și susținerea acestor tineri reprezintă priorități de bază pentru Partidul Popular. Ca stat, Moldova nu dispune de multe resurse naturale, dar factorul uman joacă un rol primordial în dezvoltarea țării, de aceea obiectivul formațiunii este promovarea tinerilor responsabili, curjoși și talentați.


La sfîrșitul evenimentului, participanții au fost premiați cu diplome și cadouri, iar pentru toți elevii liceului a fost organizată o discotecă în spiritul sărbătorii.


Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<