A avut loc şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale sectorul Centru a Partidului Popular din Republica Moldova

A avut loc şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale sectorul Centru a Partidului Popular din Republica Moldova

Organizaţia Teritorială sectorul Centru a Partidului Popular din Republica Moldova a desfăşurat şedinţa Consiliului Politic, cu participarea Domnului Valeriu Cosarciuc, copreşedinte al formaţiunii.


Membrii Consiliului Politic au făcut analiza activităţii Organizaţiei Teritoriale pînă la moment, fiind trasate obiectivele pentru perioada imediat următoare.  Totodată, s-a discutat pe marginea planului de acţiuni pentru anul 2013.


Nina Talmaci, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Centru a Partidului Popular din Republica Moldova, a menţionat, că “la etapa actuală este imperativ să ne consolidăm echipa prin atragerea persoanelor responsabile şi competente. Totodată, sarcina de bază pentru fiecare membru de partid este promovarea imaginii formaţiunii şi readucerea încrederii cetăţenilor în schimbarea reală, atît de mult aşteptată de toţi”.


În acelaşi timp, în sectorul Centru, s-a constituit Organizaţia Teritorială de Femei a Partidului, în funcţia de preşedinte fiind aleasă Olga Cosseli-Ostroskaia.


Constituirea organizaţiilor de femei în toate Organizaţiile Teritoriale  este o acţiune a Partidului Popular, prin care formaţiunea susţine implicarea femeilor în politică şi le promovează în toate structurile de conducere ale Partidului.


În alocuţiunea sa, Valeriu Cosarciuc, copreşedinte al Partidului Popular din Republica Moldova, a punctat sarcinile ce stau în faţa formaţiunii la etapa actuală, îndemnînd pe fiecare membru în parte să se mobilizeze, “să întreprindă acţiuni concrete pentru implementarea Programului Politic al formaţiunii,  prin care vom avea  încrederea cetăţenilor şi vom putea  fi  credibili în discursul nostru despre  un viitor mai bun pentru ţară.”

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh