A avut loc şedinţa lărgită a Biroului Politic al PPRM

A avut loc şedinţa lărgită a Biroului Politic al PPRM

 Partidul Popular din Republica Moldova a întrunit recent în şedinţă lărgită Biroul Politic al formaţiunii. Agenda şedinţei a avut două  subiecte – analiza  prestaţiei partidului în alegerile  locale noi pentru funcţia de primar al municipilui Chişinău şi identificarea unui eventual format de participare în alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Alexandru Oleinic, Preşedintele PPRM, a delarat că echipa Mărului, a avut, în persoana lui Maxim Braila, un reprezentant activ şi bine pregătit în competiţia pentru funcţia de primar al Chişinăului, înseşi participarea în această cursă constituind o etapă importantă în activitatea partidului.

         Referindu-se la parlamentarele din anul curent, participanţii la şedinţă au insistat în vederea menţinerii unui dialog  eficient cu alegătorii din circumscripţiile nou formate, dar mai ales cu simpatizanţii formaţiunii, pentru a înainta şi a sprijini candidaţi  care să reprezinte cu adevărat cetăţeanul şi care, prin vocea lor, să promoveze  cu adevărat politicile partidului

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<