Activul PPRM s-a întrunit în şedinţă

Activul PPRM s-a întrunit în şedinţă

 Partidul Popular din Moldova şi-a întrunit recent activul în vederea  dezbaterii pe marginea  unei singure chestiuni incluse în agenda şedinţei – participarea formaţiunii în  alegerile parlamentare din febriarie 2019.  

Înaintea dezbaterilor prorpiu zise, Alexandru Oleinic, preşedintele PPRM, a făcut o scurtă prezentare a momentului politic actual. Liderul formaţiunii a declarat că arena politică din ţară traverseză o perioadă de timp exterm de complicată, de aici şi carcaterul complex al oportunităţilor pe care le au actorii politici din Republica Moldova.

            „Ceea ce putem spune cu certitudine, a declarat Alexandru Oleinic,  e că Partidul Popular  va avea o prezenţă destul de activă în alegerile din februarie. Avem oameni care cred în  această ţară, oameni necompromişi, care se bucură de încrederea şi de sprijinul celor din jur.”

 

În cadrul discuţiilor vorbitorii au constratat că Partidul Popular îşi consolidează forţele pentru a înregistra o participare eficientă şi profesionistă  la alegerile  care se apropie.

 

 

            Activul PPRM a adoptat în unanimitate decizia de a urma în cel mai activ mod  procedura  prevăzută de legislaţie de identificare şi desemnare a candidaţilor, de colectare a semnăturilor şi de lansare în campania electorală pentu alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh