PPRM: POPORUL este suveranul. POPORUL trebuie să decidă!

PPRM:  POPORUL este suveranul. POPORUL trebuie să decidă!

 PPRM constată că evenimentele dintre Parlament și Președinție care au avut loc în ultima săptămînă, volumul enorm de informații care le-a primit societatea din sursele mediatice, creează o atmosferă extrem de îngrijorătoare și explozibilă. O asemenea  divizare a societății nu am avut din anii 90.

 

PPRM accentuează, că, în situația creată, unica soluție este dialogul și consensul politic larg, cu participarea cetățenilor, care și sunt unicul arbitru al acestui dialog.

 

PPRM cheamă forțele politică din forul suprem legislativ al Republicii Moldova să acționeze cu respect față de legea supremă a țării, Constituția, și să identifice, prin dialog civilizat, soluții legale de depășire a situației politice incerte din Republica Moldova și de  a stopa panică  în care sînt aruncați cetățenii.

 

Este trist să constatăm starea de lucruri la care s-a ajuns și care conduce la  divizarea cetățenilor în tabere adverse,  fapt ce pune în pericol  securitatea lor. Dar și mai trist este să constatăm gravitatea impactului asupra stării de spirit al populației în urma informațiilor dezvăluite în mas-media privind vasaliatea unor politicieni și finanțările din exterior a partidelor politice.

 

În condițiile confruntării politice continue, Partidul Popular  propune forului legislativ să se întrunească în şedinţă plenară specială cu participarea tuturor grupurilor parlamentare pentru a elabora o foaie  de parcurs ce ar permite depăşirea acestei crizei. În caz contrar, mai corect și mai bine pentru cetățeni, este să mergem în anticipate. VOINȚA POPORULUI  este unica soluție!

Partidul Popular din Moldova

 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<