S-a constituit încă o Organizație Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova

S-a constituit încă  o Organizație Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova

În raionul Ocnița, a avut loc Conferința de constituire a Organizației Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova. Evenimentul a avut loc cu participarea Copreședintelei PPRM, Valeriu Cosarciuc, împreună cu  alţi membri ai Biroului Permanent Central al formațiunii.


În cadrul Conferinței, s-au trasat obiectivele Organizației pentru anul 2013 și s-a discutat pe marginea planului de activități și a Programului Politic al Partidului.


Fiind ales în unanimitate, în funcția de președinte a Organizației Teritoriale Ocnița, Ion Sacaluș a menționat, că „situația politică și economică în care s-a pomenit Republica Moldova, cere să fie făcute schimbări radicale pe arena politică a țării, de aceea, toți împreună, fiind o echipă consolidată și puternică trebuie să luptăm pentru această schimbare.”


În alocuțiunea sa, Valeriu Cosarciuc, a accentuat importanța Organizațiilor Primare în activitatea formațiunii, menționînd că trebuie să muncim pentru promovarea unei imagini bune și credibile a Partidului, astfel încît să readucem încrederea cetățenilor în forțele democratice și în instituțiile statului.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<