Deputații Republicii Moldova, cu spatele la popor

Deputații Republicii Moldova, cu  spatele la popor
Cetățenii Republicii Moldova s-au săturat de instabilitatea politică, întreţinută de orgoliile mărunte ale liderilor partidelor parlamentare. Dezbaterile deputaţilor se îndepărtează tot mai mult de adevăratele probleme ale populaţiei, iar toate promisiunile din ultimii ani au fost parcă şterse cu buretele.

Tinerii  Partidului Popular din Republica Moldova, au organizat astăzi, 12 aprilie, începând cu ora 9.30, în faţa Palatului Republicii, un flash mob, prin care au cerut deputaților să semneze un angajament față de popor. Documentul cuprinde obligațiile aleşilor față de cei care i-au trimis în Parlament  și sancțiunile în cazul nerespectării acestora.

Ian Lisnevschi, președintele Organizației de Tineret PPRM, a menționat că acțiunea a fost un bun moment pentru a-i aduce pe politicieni cu picioarele pe pămînt, pentru îndreptarea lor către adevăratele priorități și probleme ale oamenilor. Deputaţii Republicii Moldova au arătat, astăzi, din păcate, că au întors definitiv spatele poporului care i-a ales şi care-i plăteşte. Doar doi parlamentari au semnat angajamentul, iar alţi trei şi-au asumat documentul, dar în calitate de cetăţeni.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<