Un dar naște un zîmbet!

Un dar naște un zîmbet!

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova(PPRM) continuă campania umanitară „Un dar naște un zîmbet!” în cortul PPRM din centrul capitalei unde se colecteză cărți,  rechizite școlare, hăinuțe, încălțăminte și jucării pentru copii de la internate.


Ian Lisnevsci, președintele Organizației de Tineret, a menționat că Partidul Popular din Republica Moldova își dorește să investească în copii și în tineri, pentru că ei sunt viitorul Republicii Moldova și ei sunt demni de o viață mai bună.  „Noi am decis să ajutăm anume copiii, în limita posibilităților. Aceasta a fost o acțiune spontană, iar pentru viitor preconizăm să organizăm în mod sistematic astfel de acțini sociale. În ultimii ani de activitate, am vizitat deja mai multe orfelinate din Republica Moldova, și mă mândresc de toți cei ce nu sunt indiferenți, ce au grijă și de cei apropiați, ce zîmbesc liber și fac să zîmbească și pe alții”.


Natalia Șpitoc a fost prima  care a donat hăinuțe  copiilor, imediat după instalarea cortului: „copiii trebuie să zîmbească, iar dacă eu le pot aduce  zîmbetul pe  față, voi fi foarte fericită”, a menționat ea.


Toți doritorii de a face daruri  în cadrul campaniei „Un dar naște un zîmbet!” se pot apropia la cortul PPRM, în fiecare zi, între orele 10:00- 17:00, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, în apropierea magazinului Gemenii

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<