Partidul Popular din Republica Moldova va participa la alegerile locale anticipate.

Partidul Popular din Republica Moldova va participa la  alegerile locale anticipate.
Partidul Popular din Republica Moldova va participa la alegerile locale anticipate, în patru localități din țară: Manta, Chetrosu, Olișcani și Visoca.

Cei patru candidați din partea PPRM sînt oameni gospodari, care își doresc o schimbare în bine pentru localitatea lor. Ei consideră că nu e drept ca școala să aibă tot mai puțini și mai puțini copii. Dar asta se întîmplă pentru că tinerii pleacă din sat și că aici rămîn doar bătrîni. Pleacă pentru că nu au un loc de lucru. E nedrept cînd mulți dintre cei care au muncit o viață pe deal, în școală, în administrație, astăzi sînt uitați în ogrăzile lor.

Astfel, Dumitru Neagu, candidat la funcția de primar în comuna Manta, își dorește susținerea asociațiilor de fermieri din localitate, pentru prelucrarea terenurilor agricole; atragerea de investiții străine în comună pentru a crea locuri de muncă; inițierea unei campanii de colectare de fonduri pentru finalizarea bisericii noi din sat; prelungirea sistemului de apă și de canalizare a satului.

Parascovia Leșan, candidată la primar pentru satul Olișcani, este interesată de implicarea activă a primăriei pentru obținerea subvențiilor pentru fermieri; iluminarea străzilor din comună și reparația terenului de sport din localitate.

În același sens, Ion Alexei, candidatul la funcţia de primar pentru comuna Chetrosu, în primul rînd își dorește sesizarea organelor de resort pentru soluționarea distribuirii terenurilor agricole de la gospodăria didactică; deschiderea unui centru de agrement și sport; extinderea iluminării străzilor din comună; prelungirea sistemului de apă și de canalizare a satului.

Și Viorica Vescu, candidată la funcția de primar în satul Visoca, își dorește o îmbunătățire a condițiilor de trai pentru consătenii săi, prin deschidea unei grădinițe în sat; reparația drumurilor; organizarea de consultații juridice gratuite pentru locuitori; deschiderea unei filiale a școlii de arte în localitate.

Valeriu Cosarciuc, copreședinte al Partidului Popular din Republica Moldova, consideră ca toţi  candidații din partea PPRM, sînt oameni ai rațiunii, oameni care știu cum să treacă peste probleme. Ca primari, ei pot susține crearea unor mici întreprinderi de prelucarre a produselor agicole, pot aduce specialiști care să scrie proiecte pentru accesarea granturilor.

Alexandru Oleinic, lider al PPRM, a menționat că Partidul Popular din Republica Moldova este al oamenilor simpli, al celor pe care nu-i aude nimeni. Al celor uitați de putere. Dar anume pe acești oameni se ține țara și a lor trebuie să fie și puterea. Dacă vom fi uniți, vom fi puternici. Trebuie să facem ordine în țară așa cum facem ordine în casele și în gospodăriile noastre. Țara are nevoie de gospodari, precum sînt cei patru candidați din partea PPRM.

Partidul Popular din Republica Moldova, susține candidații la funcția de primar din partea formațiunii, pentru că ei vreau cu adevărat să ajute oamenii și sînt persoanele potrivite pentru localitățile lor.
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<