Organizația de Tineret a PPRM: "Vrem președinte independent și responsabil"

Organizația de Tineret a PPRM:
Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a organizat astăzi, 15 mai 2013, în fața Președinției și a sediului PLDM, un flash-mob, prin care au reamintit președintelui țării, Nicolae Timofti și președintelui PLDM, Vladimir Filat, că trebuie să dea un răspuns la scrisorile deschise depuse ieri. Tinerii PPRM cereau ca președintele să devină independent și responsabil, să apere interesele poporului, nu interese de partid și de grup ale politicienilor. În același timp, tinerii PPRM au atras atenţia fostului premier că și-a trădat alegătorii prin nerespectarea promisiunilor de a construi o Moldovă fără comuniști, fără corupţie, o ţară prosperă.

Actuala guvernare este pe cale să distrugă visul european al Moldovei și să distrugă țara. După ce PLDM și PCRM au votat în Parlament mai multe legi calificate de toți liderii europeni ca fiind antidemocratice și antieuropene, președintele Timofti le-a promulgat protejând interesele personale ale politicienilor și contribuind astfel la izolarea Republicii Moldova.

Ian Lisnevschi, președintele Organizației de Tineret a PPRM a declarat “Președintele Republicii Moldova este garantul Constituției și reprezentantul cetățenilor, nu a grupărilor politice și a coalițiilor ca PCRM și PLDM. Președintele a fost ales în funcția supremă în stat și a jurat că va apăra interesele cetățenilor Republicii Moldova. A avut o șansă istorică de a scoate țara din criza politică, în care ea s-a aflat atâția ani. Când a depus jurământul, dumnealui a enumerat câteva priorități majore:  va continua parcursul european al Moldovei, va respecta Constituția și va apăra statul de drept,  va fi garantul stabilității și  se va strădui ca cetățenii să aibă o viață mai bună.

Tinerii au scandat lozinci, cum ar fi:  PCRM și PLDM rup țara de UE!, Vrem președinte independent!.

Amintim că ieri, 14 mai 2013, Organizația de Tineret PPRM, a depus două scrisori deschise, adresate președintelui RM, Nicolae Timofti și președintelui PLDM, Vladimir Filat, prin care au cerut oprirea haosului politic și batjocora față de cetățeni.
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<