Alexandru Oleinic: PPRM lansează campania de strîngere de semnături "Tu alegi președintele"

Alexandru Oleinic: PPRM lansează campania de strîngere de semnături
În cadrul unei conferințe de presă, Alexandru Oleinic,  liderul Partidului Popular din Republica Moldova și-a exprimat îngrijorarea cu privire la instabilitatea politică care persistă în țară, susținînd că una din cauze este alegerea preşedintelui ţării de către politicieni și nu de popor. Preşedintele PPRM  a declarat referindu-se la acest subiect că  „Criza politică din ultimii patru ani demonstrează că țara are nevoie de un președinte ales de popor și nu de politicieni. Moldova are nevoie de un lider național, independent și garant al Constituției!”

„Această opţiune nu este doar a  partidului nostru,. Trebuie să ne amintim că aproape în toate sondajele  care se  fac la nivel naţional, peste 80 la sută din respondenţi  se pronunţă pentru alegerea preşedintelui de întreg poporul,” a mai spus liderul Partidului Popular.

În acest context PPRM demarează campania Tu alegi președintele, campanie de colectare a semnăturilor pentru modificarea Constituției și alegerea prin vot direct a președintelui Republicii Moldova.

Președintele PPRM, Alexandru Oleinic, a adresat un apel forțelor politice, tutror cetățenilor, să se alăture acestei inițiative.

 
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<