Caravana PPRM pentru colectarea semnăturilor

Caravana PPRM pentru colectarea semnăturilor
Partidul Popular din Republica Moldova a dat startul caravanei colectării de semnături pentru alegerea Preşedintelui ţării prin vot direct, în cadrul campaniei “Tu alegi președintele țării!”

Organizaţiile teritoriale, tinerii PPRM, membri și simpatizanți ai formaţiunii vor fi prezenți în fiecare localitate din țară pentru a da posibilitatea tuturor cetățenilor Republicii Moldova să semneze pentru modificarea Constituției și pentru ca voința lor să fie respectată. Astfel, s-au instalat corturi în mai multe raioane din țară, iar tinerii PPRM merg din ușă în ușă pentru colectarea semnăturilor.

Prin Campania colectării de semnături, Partidul Popular din Republica Moldova răspunde unei opţiuni majoritare exprimată de cetăţeni pentru ca preşedintele ţării să fie ales de către popor și nu de clasa politică.

În Chișinău, doritorii de a semna pentru alegerea președintelui prin vot direct de către cetățeni pot veni la cortul PPRM, care este instalat în fiecare zi între orele 9.00 și 18.00 în centrul orașului Chișinău, în apropiere de magazinul Gemenii.

O

O

O

O

O

O
Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<