Alexandru Oleinic la “Ultimul sunet”

 Alexandru Oleinic la “Ultimul sunet”

Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular din Republica Moldova, a participat  astăzi, 31 mai, curent, la festivitatea organizată cu prilejul ultimului sunet, la Școala Internat din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi.


 Alexandru Oleinic, a mulțumit educatorilor și profesorilor din cadrul școlii pentru munca deosebită pe care o practică zi de zi, ei fiind atît profesori, cît și prieteni,  părinți, oameni apropiați copiilor. În același timp, i-a felicitat pe copii, dorindu-le o vacanță plină de soare şi de surprize plăcute, iar absolvenților școlii le-a dorit să devină în viață adevărați   gospodari și să-și aleagă o profesie pe potrivă.


 Liderul PPRM a dăruit școlii  un aparat de fotografiat, iar copiilor - mai multe dulciuri, menționînd   că educaţia reprezintă unul dintre cei mai importanţi factori  ai dezvoltării umane, școala fiind principalul bastion al vieţii intelectuale, culturale  şi sociale de la sate.


 Copiii s-au arătat mulțumiți de cadouri, în special de dulciurile pe care le-au primit  și au specificat că își doresc un viitor frumos și o viață asigurată aici, în Republica Moldova.


IMG_0559IMG_0546IMG_0570IMG_0588IMG_0601IMG_0604

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<