A fost constituită Organizaţia de Fermieri a Partidului Popolar din Republica Moldova

A fost constituită Organizaţia de Fermieri a Partidului Popolar din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova a organizat la 5 aprilie curent Conferința de constituire a Organizației de Fermieri din cadrul formațiunii.


Scopul acestui eveniment a fost unirea fermierilor din țară,  producătorilor mici și  oamenilor de la sate în jurul unor scopuri comune prin care se doreşte bunăstarea cetățenilor.


Partidul Popular consideră că agricultura este motorul economiei Moldovei.  Prin  constituirea Organizaţiei de Fermeiri, PPRM îşi  reconfirmă  opţiunea pentru dezvoltarea acestui domeniu și pentru  sprijinirea prin toate mijloacele a oamenilor  din mediul rural.


Partidul Popular din Republica Moldova este formaţiunea care nu doar promite, dar ajută țăranii, prin acțiuni concrete, să prospere, să-și deschidă o afacere și să aibă posibilitatea de a obține un venit stabil pentru sine și pentru familia sa.


Organizaţia Fermierilor  are structuri  în toate localităţile din Republica Moldova şi vine cu un nou model de abordare a tot ce înseamnă agricultură. Acesta nu se va limita doar la  critici, ci  va avea  formulate şi va implementa soluţii concrete pentru fiecare problemă  identificată.  Fermierii Moldovei pot conta pe suportul direct  şi imediat al Organizaţiei de Fermieri  a PPRM.  


Formațiunea și-a expus de nenumărate ori părerea față de dezvoltarea acestui domeniu și față de oamenii care muncesc în acest sector și consideră în continuare că agricultura trebuie să devină ramura primordială a țării noastre și să se întreprindă toate măsurile pentru redresarea ei.


 


Serviciul de presă al PPRM


5 aprilie 2014


IMG_9253IMG_9225IMG_9190

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<