Tinerii PPRM au cerut aurotităților adevărul despre 7 aprilie.

Tinerii PPRM au cerut aurotităților adevărul despre 7 aprilie.

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova, au organizat la 6 aprilie current un flash mob în scuarul europei, prin care au cerut adevărul despre evenimentele din 7 aprilie.


Toate partidele politice care se află în prezent la guvernare, au promis adevărul despre acea zi, în care tinerii din această țară au fost umiliți și maltratați. Nici unul dintre acestea partide însă nu s-a ţinut de cuvînt, iar promisiunile au fost o simplă lozincă electorală. Nu au fost pedepsiți cei implicați în arestările tinerilor și nici organizatorii devastării clădirilor Parlamentului și Preșidenției.


Astfel, Ian Lisnevschi, președintele Organizației de Tineret PPRM, în frunte cu întreaga echipă a Partidului Popular au făcut apel către toate partidele politice și către organele de drept din țară, ca acestea să facă lumină în dosarele de la 7 aprilie.


Mai mulți tineri prezenți la aveniment, au declarat că la 7 aprilie s-au aflat și ei în stradă, dar au venit să protesteze pașnic, pentru un viitor mai bun în această țară, însă acei provocatori care au început devastările și din vina cărora tinerii au fost speriați și maltratați nu au fost pedepsiți nici pînă astăzi. De aceea ei își doresc ca acești oameni să răspundă în fața legii pentru ceea ce au făcut.


Totodată, tinerii PPRM au mers într-un marș pînă la Președinție, unde au încleiat pe gardul care înconjoară instituția, fotografii cu imagini din acea zi, pentru a aminti tuturor trecătorilor, dar în primul rind autorităților, că acel eveniment nu trebuie dat uitării și întreaga țară așteaptă adevărul.


IMG_1779IMG_1787IMG_1793IMG_1796IMG_1799IMG_1802

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<