Au loc ședințele Consiliilor Politice Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova

Au loc ședințele Consiliilor Politice Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova

În perioada 21 – 27 ianuarie curent, mai multe Organizații Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova, au petrecut ședințele Consiliilor Politice Teritoriale, cu participarea conducerii formațiunii.


Principalele întrebări discutate pe ordinea de zi a întrunirilor, au fost dezbaterile pe marginea planului de acțiuni al anul 2013, pentru fiecare Organizație Teritorială în parte. Astfel, în opt raioane a fost aprobat planul de activități preconizate pentru anul curent. Printre acțiunile de bază pot fi menționate: coaptarea noilor membri și constituirea Organizațiilor Primare în fiecare localitate rurală din țară.


Totodată, în cadrul ședințelor Consiliilor, au fost constituite Organizațiile Teritoriale de Femei a Partidului Popular din Republica Moldova, prin intermediul cărora femeile vor fi promovate în toate structurile Partidului și se va susține implicarea lor în politică.


Pe parcursul lunii ianuarie, Partidul Popular din Republica Moldova planifică organizarea ședințelor Consiliilor Politice în toate Organizațiile Teritoriale, cu scopul de a evalua activitatea acestora pînă la moment și de a trasa obiectivele pentru perioada imediat următoare.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<