Pentru Partidul Popular Ziua oamenilor în etate este una pe deplin semnificativă, plină de emoţie şi de recunoştinţă

Pentru Partidul Popular Ziua oamenilor în etate  este una pe deplin semnificativă, plină de emoţie şi de recunoştinţă

Pentru Partidul Popular Ziua oamenilor în etate  este una pe deplin semnificativă, plină de emoţie şi de recunoştinţă. Este ziua celor care  se identifică cu înţelepciunea, cu bunătatea şi cu speranţa.


Înainte de a  rosti  mesajul nostru de bine, cuvintele calde şi sincerele noastre urări de sănătate, trebui să recunoaştem că, spre regret,  societatea, clasa politcică,   guvernarea, nu au reuşit să  vă facă viaţa mai uşoară. Pensia e la fel de mică,  singurătatea e tot atît multă,  casele  bătrănilor sînt  la fel de reci şi de uitate. Şi asta după ce,  bătrînii sînt cei care prin munca lor  nemăsurată, prin  neodihna şi  sacrificul lor au avut grijă ca noi, copii lor, să fim  oameni cu  carte, oameni cu casă şi  cu pîine, oameni fără prea multe lipsuri.


Prin efortul pe care şi-l asumă, Partidul Popular  vede ziua de miine  a oamenilor în vărstă mai luminată,  vede viaţa lor încălzită de linişte şi de grija noastră. Dovadă  este nu doar mesajul  sub care ne punem semnătura, dar şi faptele noastre. Mergem la bătrîni după un sfat, mergem pentru a-i întreba de sănătate, pentru a-i ajuta cu ce   purtem.


Astăzi, tinerii Partidului Popular au bătut la uşa mai multor  bunei din Chişinău pentru a le aduce  o rază de bucurie. La  fructele şi  dulciurile pe care le-au adus s-au adăugat  nişte mîngîieri, nişte  urări de sănătate şi  sincera promisiune că vor veni mai des.


_IMV4947_IMV4955_IMV4959_IMV4962_IMV4975

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<